Συχνές ερωτήσεις

Πόσο στοιχίζει μια πολυτελής γαμήλια δεξίωση;

Για μια επιτυχημένη γαμήλια δεξίωση συγκεντρώνονται οι υπηρεσίες πολλών επί μέρους επιχειρήσεων και συνεργατών.
Mε ένα τηλεφώνημα σας υπολογίζουμε το συνολικό κόστος της εκδηλώσεως σας.

Υπάρχει ωραία εκκλησία δίπλα ή κοντά στις Αίθουσες Εκδηλώσεων Χήτος;

Έχουμε την τύχη να έχουμε σε μικρή απόσταση από τις Αίθουσες Εκδηλώσεων Χήτος (500 μέτρα) τον Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά Αιτωλού, στη Μεταμόρφωση (Καρυές) Ιωαννίνων, μεγάλης χωρητικότητας με άνετο parking.

Οι αίθουσές μας μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας κλείσουν την ημερομηνία και την ώρα τελέσεως του Γάμου σας. Πλησίον των αιθουσών υπάρχουν και άλλες ωραίες Εκκλησίες.

Καλύτεροι περίοδοι για να παντρευτούμε;

Γάμος στην περίοδο των Χριστουγέννων

Οι ιδέες διακοσμήσεων των γάμων τα Χριστούγεννα είναι άφθονες έτσι εάν προγραμματίζετε να παντρευτείτε το χειμώνα μην αποκλείετε μια γαμήλια τελετή φέτος τα Χριστούγεννα. Θα διαπιστώσετε ότι είναι η πιο θαυμάσια και πιο ρομαντική εποχή του έτους.

Άνοιξη

Το άνθισμα των λουλουδιών είναι σχεδόν συνώνυμο με το πέρας του χειμώνα και τον ερχομό της άνοιξης, της νέας αρχής. Και στο γάμο, αυτό δεν αλλάζει. Ο γάμος αποτελεί την αρχή της νέας σας ζωής. Η σχέση με τον σύντροφό σας περνάει σε μία νέα διάσταση, ζείτε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας και τα λουλούδια δημιουργούν το πιο όμορφο περιβάλλον για να λάβει χώρα αυτό το τέλειο μυστήριο που ονομάζεται γάμος.

Πρόταση διακόσμησης

Κατ’ αρχάς θα πρέπει να ορίσετε τη θεματολογία του γάμου σας. Ένα μέσο διακόσμησης μπορεί να είναι τα άνθη. Μπορούμε να τοποθετήσουμε ένα λουλούδι στη θέση του κάθε καλεσμένου ή στο φιόγκο της καρέκλας.

Μουσική πρόταση

Για τη μουσική επένδυση της δεξίωσής σας, μπορείτε να επιλέξετε κάποιον dj, διαφορετικά μπορούμε εμείς να σας προτείνουμε κάποιες ορχήστρες. Όπως και να’ χει όμως η βραδιά είναι δική σας και ότι και αν επιλέξετε εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μείνει αξέχαστη τόσο σε εσάς, όσο και στους καλεσμένους σας.

ζήστε μια αξέχαστη εμπειρία

Αναλαμβάνουμε:

  • γάμους
  • βαπτίσεις
  • επίσημα δείπνα
  • επετειακά πάρτυ
  • πάρτυ γενεθλίων
  • χοροεσπερίδες
  • συνέδρια και παρουσιάσεις
  • εταιρικές εκδηλώσεις